PRAKTISK INFO

Har du spørsmål som du ikke finner svar på her, så kan du gjerne ta kontakt med oss direkte på post@havfiskefestival.no. Vi tar forbehold om at det kan forekomme endringer på denne siden opp mot arrangementet.

Bil:
Måløy ligger omtrent ved enden av Riksvei 15.

Båt:
Det går daglige avganger, morgen og kveld, mellom Måløy-Bergen (flere stopp underveis) med ekspressbåt. Tar ca. 4 timer.
Hurtigruteforbindelse mellom Måløy-Bergen og Måløy-Ålesund.
Kystekspressen går daglig mellom Måløy-Florø.

Fly:
Det tre nærmeste flyplassene er Sandane Lufthavn (Anda), Hovden (Ørsta/Volda) og Florø. Felles for disse er det må regnes 1-2 timer i bil, eventuelt båt fra Florø for å komme til Måløy fra flyplassen.

Buss:
Det er to daglige avganger med buss mellom Oslo og Måløy. Reisen tar ca. 11. timer.

For mer informasjon ta kontakt med oss, eller det lokale reisebyrået HRG Bennet (57 85 39 50).

Det meste av overnatting til årets arrangement er allerede booket. Ta kontakt med oss dersom du har problem med å finne overnatting så hjelper vi så godt vi kan.

Dersom du tar turen til Måløy med båt eller bobil har du flere alternativer.

Bobil
I 2013 ble det anlagt ny bobilparkering i Måløy sentrum. Parkering han plass til 8 bobiler og styres i utgangspunktet etter «først til mølla»-prinsippet. Dersom du ikke får plass i Måløy sentrum finnes det flere andre campingplasser i nærheten, se «overnatting» for mer info. . Vi jobber også med eget bobilområde i forbindelse med arrangementet i 2017. Oppdatert informasjon vil komme når dette er på plass.

Båt
Måløy Småbåthavn ble oppgradert i 2013 og kan ta i mot ca. 60 fartøy. Havna er sentrumsnær og befinner seg i hovedleia og er godt skjermet.

Mer informasjon om båt og bil i sentrum på www.maloyparking.no

Billetter og påmeldingsinformasjon vil bli lagt ut for salg på et senere tidspunkt. Det vil være mulig å kjøpe billetter lokalt og mulig å bestille ved å kontakte oss.

Selv om mange av våre aktiviteter er åpne for drop-in er det noen arrangementer som krever billett og / eller påmelding. Dette gjelder for eksempel:

  • Rorbufest
  • Folkekonkurranse
  • Bedriftskonkurranse
  • Bedriftsmiddag
  • RS Sommerskole

Festivalen foregår i hovedsak på Torget midt i Måløy sentrum, og ellers i resten av sentrumsområdet. Her er det gode muligheter for parkering og overnatting.
Vi kan levere det meste av nødvendige fasiliteter på festivalområdet. Det serveres varm mat og drikkevarer i Rorbua hver dag. Festivalen er godt tilrettelagt for både barn og voksne.

Det finnes toalettfasiliteter på området.

Det mangler ikke på serveringstilbud under Måløy Havfiskefestival.

I Rorbua kan du spise fersk sjømat hverdag, med retter som Fish&Chips og fiskesuppe. I tillegg serverer i sveler, kaffe og et utvalg drikkevarer.
Noen dager er det barneaktiviteter knytta til mat, både Havets Skattekiste og utdeling av smaksprøver.

I tillegg til vårt eget serveringstilbud har Måløy et fantastisk utvalg restauranter. Under viser en liste over de lokale restaurantene, med link til webside for kontakt og booking:

Kraftstasjonen
La Voile
Bjørgs Mat
Natas Thaimat
Havfruen
Torget Mat
Kaffibaren
Måløy Kafé
Brunsvik Bowling
San Marino