BARNAS FESTIVAL

Vi mener alvor når vi sier at vi er Barnas festival. Alle våre barneaktiviteter er gratis. Det betyr at barn og unge kan prøve seg på aktiviteter som fisking, båtkjøring, natursti, i tillegg til å lage og spise sjømat i ulike varianter. En hel festivaluke uten at det trenger å koste en krone. DET er vi stolte av.

Knutekurs

Redningsselskapet UNG stiller med knytebenk og tips på lørdag under festivalen. Her blir det mulig for både store og små å prøve seg på nye knuter.

Lekeområde på Torget

Takket være Måløy Handelsforening har vi en kjempefin lekeplass på festivalområdet vårt. Vi har trehjulssykler, humper, baller, rockeringer, traktorer og mye mer som er kjekt for de små. Kom og bli med på leken!

Barnehjørnet i Rorbua

Dårlig vær? I år får barna et eget område også inne i Rorbua. Her blir det ulike aktiviteter på dagtid, fra tegning til kunstprosjekter. Den flinke dugnadsgjengen vår har til og med laget egne møbler som passer til de små!

Eliasbåten

Hipp hurra! Vi feirer 2-års bursdagen til vår egen Eliasbåt! Vi gleder oss til å se deg der.

Blekkulf

Vår miljømaskot Blekkulf vil komme og fortelle oss om hvor leit det er å kaste søppel i naturen og havet.

Havets Skattekiste

Lørdag ettermiddag blir det Havets Skattekiste i Rorbua. Da kan alle barn få være med å lage sin egen matpakke med fisk og grønnsaker som blir tilberedt på kjøkkenet vårt.

Akvariet og plaskedam

De kjente plaskedammene og akvariet vårt vil være på plass slik som tidligere. Her er det fisk, tang og tare, Eliasbåter og stein som passer for både de minste og de litt større barna.

Flere aktiviteter annonseres snart