Dagens ansikt: Kjell Oldeide (aka Mr. Havfiskefestival)

 

 

Det er ingen som har hatt mer å si for havfiskefestival og klubb i Måløy enn Mr. Havfiskefestival himself. Kjell har vært med fra starten av, under de første idemyldringene for 7 år sida. Både i etableringa og ledelsen av klubben – og som ildsjel og tidligere daglig leder i Måløy Havfiskefestival.

Rolle: EM-ansvarlig for Nordfjord Havfiskeklubb. For festivalen er jeg potet som blir brukt til litt av hvert. Jeg jobber for eksempel med åpningsseremonien, Speakers Corner og i sponsorkomiteen.

På privaten: Er opprinnelig fra Holvik, men fant kjærligheten på Raudeberg. Har bodd nord om Skåra i 40 år. Jobber i Domstein Fish, med kjøp og salg av fisk. Har ikke grønne fingre, men sjøldiagnostisert gressklipper-allergi. Har derimot blå fingre som liker blått hav og blå blues.

Har ikke grønne fingre, sjøldiagnostisert gressklipper-allergi. Har derimot blå fingre som liker blått hav og blå blues.

Hvorfor Havfiskefestival: I store byer kan du finne noen som deler din hobby eller interesse nesten uansett kor sær den måtte være. Vil du at noe nytt skal skje i et lite lokalsamfunn, så må en brette opp ermene selv, sammen med naboer, venner osv. Flott å se at dugnadsånden lever i beste velgående i Nordfjord.

Hva gleder du deg mest til? Vise sportsfiskere fra hele Europa den fantastiske naturen og de enorme fiskemulighetene vi har her på Vestlandet.