Dagens ansikt: Kjell Oldeide

 

 

Hva er din rolle under Måløy Havfiskefestival? 
Min rolle i Måløy Havfiskefestival er nestleder i styret. Som leder i Nordfjord Havfiskeklubb jobber jeg i festivalen mest med å gjennomføre alle fiskekonkurransene, både for de drevne sportsfiskerne i Norges Cup’en til folke- og barnefiskekonkurranser.

Hva er det beste med festivalen?
Det beste med festivalen der å se alle ungene som fisker på lekteren. Når jeg vokste opp i Holvik, så var ofte sommerdagene tilbrakt i fjæra med fiske etter småsei, berggylt, marulk og alt annet spennende som rørte seg i sjøen. Når en har jobbet med fiske hele livet er det spesielt kjekt å se oppvoksende slekter fortsette å glede seg over å fiske en sprell levende fisk og ikke mist smake på all den deilige sjømaten som blir servert i festivalteltet.

Hva gleder du deg mest til?
Personlig gleder jeg meg veldig til underholdningen i teltet. Det er en spennende highliner lørdags kveld der en virkelig kan få høre god blues og rock.

Hvis du kunne ha fått et ønske oppfylt for fremtiden til Måløy Havfiskefestival, hva skulle det ha vært?
Mitt ønske for festivalens fremtid er at den vil vokse og bli til en stor turistattraksjon for Måløy. Der cruiseskipene stopper ved kaia og passasjerer deltar i festivalen både som fiskere og som et fiskespisende publikum.