Gratis barnekonsert under Europamesterskapet

 

Foto: Signe Fuglesteg Luksengard

I august kommer de spretne musikerne Ellen Brekken, Elisabeth Nesset og vår egen Julie Falkevik Tungevåg til Måløy, og med seg har de en bil stappfull av instrumenter – klare til å spille konsert på havfiskefestivalen.
Tirsdag 1. august har vi gleden av å invitere til TO gratiskonserter i Rorbua.

Konserten ”Du og jeg og vi 2 – 3 – 4” er en groovy barnekonsert for hele familien der man får møte mange spennende karakterer. Man får blant annet møte Rotta Ronny som er veldig lei av kebab og Fru Rosenstrøm som ikke er som andre fruer – hun planlegger nemlig å rane banken.

Det blir mye dansing, humor og bevegelse – og klapping på 2 og 4.

”Vi tuller litt med at vi vil lære barn og voksne rundt om i landet å klappe på 2 og 4” sier Ellen med et lurt smil.  ”En viktig kunst vi er opptatt av” legger Julie til.

 

Debut-plate til høsten

Denne konserten blir ikke siste gang vi hører fra disse musikerne, for de er nemlig i studio i Oslo for tiden for å spille inn sin første CD. Med som produsent på plata har trioen fått med seg Geir Holmsen, som har skrevet mye av musikken til Maj Britt Andersen.

”Den kommer ut for salg i oktober og vi håper å komme tilbake til Sogn og Fjordane for å promotere den da” forteller Julie.