MANGE NYE ANSIKT I 2017

 

 

Måløy Havfiskefestival står på flere bein enn noen gang når vi planlegger ny festival. Vi har med oss mange nye ansikter og vil presentere noen av de fremover. Ekstra hyggelig er det med flere unge damer på laget. Først ut er Natalie Holvik.

Navn: Natalie Holvik

På privaten: Gift og har en gutt på 4,5 år. Driver mitt eget firma som personlig trener og er i tillegg på Holvik Skule noen dager i uka.

Område: Leder for kveldsarrangement i Rorbua

Hvorfor Måløy Havfiskefestival: Etter oppfordring fra Sunniva gav jeg tilslutt etter og meldte meg som frivillig til festivalen. Lite visste jeg om at jeg skulle lede alle kveldsarrangementene i Rorbua 😉 Tar utfordringen og håper dette blir veldig bra 🙂

Hvordan blir Rorbua i 2017: Den fine rorbustemninga med vegger, belysning og pynt tar vi med oss videre fra i fjor. Og så fortsetter vi med underholdning både dag- og kveldstid.! I 2017 kommer vi til å flere kveldsarrangement enn før, det gjør at vi kan skreddersy de ulike kveldene til ulike aldersgrupper og arrangementer. Publikum kommer nok til å merke at vi satser større på underholdninga i år enn tidligere, men det skulle jo bare mangle med et Europamesterskap på programmet. I tillegg skal vi selvsagt servere fersk sjømat hver eneste dag, med både egne kokker og ulike samarbeidspartnere. Spesielt spennende blir det når Ervik Havfiske skal presentere lokal sjømat på nye måter under bedriftsmiddagen!