Ny styreleder i Måløy Havfiskefestival

 

 

Vi fortsetter presentasjonsrunden vår, og denne gangen har vi gleden av å presentere vår splitter nye styreleder Mette Sandal. Vi har samtidig lyst å takke avtroppende Jan Holvik for innsatsen de siste 6 åra, han har vært styreleder helt siden starten og har fulgt oss hele veien frem til Europamesterskapet. Nå er det neste generasjon sin tur:

Navn: Mette Sandal

På privaten: Bor sammen med Rune og har nettopp kjøpt sveletakke.

Rolle i festivalen: Nyvalgt styreleder i Måløy Havfiskefestival AS, tidligere leder av Mediegruppa.

Hvorfor Måløy Havfiskefestival: Fordi festivalen virkelig gjenspeiler hva vi har å by på i Vågsøy og Nordfjord. God fisk, flotte naturopplevelser og en fantastisk dugnadsånd. Det er et veldig flott arrangement å være en del av. Ikke minst har jeg blitt kjent med mange nye mennesker disse årene.

Hva blir det beste med årets festival? I år er det ekstra vanskelig å velge. Jeg gleder meg masse til å treffe folk fra så mange land og få høre hva de synes om plassen vår. Det blir veldig moro å vise hvor mye festival og aktiviteter vi klarer å lage rundt havfiskesporten som i andre land ikke blir vist frem på skikkelig hvis.

Selv om åpningsseremonien blir storslått gleder jeg meg kanskje aller mest til den siste lørdagen. Da blir det utrolig mange aktiviteter for store og små hele dagen og Rorbufest som avslutning med to spennende band. Når vi kommer helt til lørdagen er vi nesten i mål med festivaluka også – så da blir det nok litt ekstra lykkerus på kvelden!